Vreau Sa Stii…

Blogul MoneyWatch a castigat SuperBlog 2009!

MoneyWatch inseamna Bogdan Mihalascu

contact[at]moneywatch.ro

Blue-arrowA. Ce Mi-am Propus Sa Iti Ofer? “Fast Forward In Afaceri, Performanta Personala Si Viata Buna”

MoneyWatch este in primul rand pentru a te ajuta sa intelegi afacerile dincolo de aparentele vietii economice. Vreau sa ai puterea de a deosebi adevarul de minciuna, impostura de competenta, a iti forma o perspectiva argumentata si documentata pe care sa o folosesti in avantajul tau – pentru finantele tale, consum, investitii, trend-uri si decizii cu fundament financiar.

In al doilea rand MoneyWatch este despre performanta personala – despre productivitatea ta ca angajat sau antreprenor, despre eficienta, despre a face totul mai bine, mai repede, cu impact pozitiv si durabil. Caci atunci cand nu inseamna bani, timpul tau inseamna libertatea de a alege ce vrei sa faci. Iar aceasta libertate este nepretuita.


Drumul catre bani si succes inseamna la final o viata buna – si prin conceptul de viata buna ne gandim la placerea de a trai viata cu provocarile si miracolele sale. Aici cautam si incercam formule de fericire, care cu siguranta parcurg, printre altele, timpul liber, micile mari placeri ale vietii, pasiunea, motivatia, entuziasmul si bucuria de a ne implini visele.


Blue-arrowB. Lungimea Si Frecventa Informatiei:

Iti respect timpul liber si atentia pe care mi-o acorzi.

Din experienta mea, implementarea unor informatii, sfaturi, recomandari, idei solicita o semnificativa componenta emotionala. Care foarte des, in ciuda curentului de opinie, nu poate fi declansata prin articolele de tip “lista”. Da, listele atrag atentia, dar nu genereaza schimbare in atitudinea si comportamentul celor care le citesc. De aceea, pentru o structura eficienta a continutului, vor fi folosite des listele, bullet points, enumerari, dar deseori vom dezvolta pe indelete si fara compromisuri de timp si spatiu ideile importante. Tocmai am explicat de ce.

In plus, MoneyWatch nu e un blog de fast food, ci un blog de fast forward in viata si afaceri. Iar orice cursa de succes necesita un start pregatit cu atentie, nu?

Frecventa informatiei: am constatat cu destula surprindere ca multi vizitatori de bloguri prefera predominant articole dese, eventual actualizari zilnice de informatie. Nu vreau insa sa fac compromisuri intre cantitate si calitate, mai ales ca natura predominant de business implica responsabilitate si documentare.

De aceea, imi propun sa pot oferi minim 3 articole de calitate saptamanal. Deci reveniti des si, sper eu, reveniti cu drag; va ajuta si RSS feed, si mailul, si prietenii catre care puteti recomanda ceea ce va place si va este util.

Blue-arrowC. Interactivitate:

Nu moderez comentariile negative argumentate. Incurajez perspectivele critice, ma bucura aprecierile sincere si intotdeauna este extraordinar daca si tu alegi sa contribui la articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit.

Comentariile ce nu contin niciun link apar de altfel instantaneu, deci poti fi in centrul atentiei imediat. Cu absolut tot ceea ce vrei sa spui. Mai mult, daca vrei sa discutam personal (pentru injuraturi mai lungi de 30 de caractere, propuneri, idei, acorduri, refuzuri, dueluri), ai adresa mea de mail – contact[at]moneywatch.ro – la care imi poti scrie oricand. Suport eu costul timbrelor necesare si emisia de carbon in atmosfera.


Blue-arrowD. In Spatele Ecranului:

Sunt implicat activ in fenomenul de business si investitii de aproape 10 ani de zile, sunt in Bucuresti in cadrul unui colectiv deosebit de profesionisti financiari din Centrala unei banci de langa Herastrau. Pentru a imi consolida excelenta profesionala si integritatea etica in domeniul deciziilor de investie sunt la nivelul 3 din cadrul programului international de Chartered Financial Analyst (CFA).

Anterior, am supervizat portfolii de cateva milioane de euro pentru antreprenori din Top 300 Capital. Si am scris cateva culegeri de teorie si practica economica, alaturi de una dintre putinele carti de dezvoltare personala scrise de un roman si publicate chiar in Romania. Am facut voluntariat, am facut in mod practic marketing, advertising, traininguri pe creativitate, people skills, time management, comunicare. Dintotdeaua muncesc mult si cu pasiune, citesc des si iubesc sa traiesc bine.

Ma bucur sa te cunosc. Bine ai venit pe MoneyWatch, sper sa iti fie util, sa revii, si sa ma ajuti sa il fac mai bun.

DISCLAIMER:

Continutul acestui site este proprietatea mea personala.

Continutul site-ului reprezintă opiniile mele strict personale si NU pot fi considerate in nici un fel pozitia oficiala a angajatorului meu sau a colaboratorilor si partenerilor.

Toate informatiile prezentate au sursa sigura de provenienta (experienta mea)

Reproducerea textelor, partial sau integral, cu sau fara specificarea sursei de provenienta si fara acordul meu scris prealabil sunt INTERZISE. Nerespectarea acestor conditii, imi va da dreptul de a apela la calea legala de reparare a prejudiciului.

Raspunderea morala, juridica sau de orice alt tip a celor scrise in articole imi apartine in totalitate, exceptie facand comentariile, unde raspunderea revine autorilor.
16 Responses to Vreau Sa Stii…

 1. learningarc.org.uk/list.asp July 15, 2014 at 7:29 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 2. Hogan Rebel Shop Online July 15, 2014 at 5:55 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 3. Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 4. Michael Kors Bags Outlet July 15, 2014 at 4:40 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 5. Kate Spade Diaper Bag Outlet July 14, 2014 at 5:38 pm #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 6. Spaccio Hogan Milano July 14, 2014 at 11:26 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 7. Hogan Interactive Outlet July 14, 2014 at 10:55 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 8. Hogan Rebel Online July 14, 2014 at 7:22 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 9. Mont Blanc Rollerball Pens July 12, 2014 at 3:06 pm #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 10. Michael Kors Handbags Canada July 9, 2014 at 2:00 pm #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 11. www.ahwa.org July 9, 2014 at 11:39 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 12. ordina.ca July 9, 2014 at 9:18 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 13. Oakley Juliets July 9, 2014 at 7:22 am #

  Vreau Sa Stii… | MoneyWatch.ro

 14. Andrei December 23, 2009 at 12:06 am #

  te-am adaugat in blogroll, poate ma ajuti si tu sa il cresc…www.dreampoet.ro…nu trebuie sa il publici, mesajul e esential din acest comentariu..nume DreamPoet

 15. cristina December 11, 2009 at 9:45 pm #

  Buna seara Bogdan,
  …pentru ca e aglomeratie mare la tine la coment. o sa postez din nou rugamintea mea aici. As dori o adresa de e-mail unde pot trimite datele mele personale,de care au nevoie cei de la pcnews,se poate?!

 16. Claudia Patrascu October 30, 2009 at 10:59 pm #

  Sunt Claudia Patrascu, manager de comunicare SwissPlan.biz si realizatoarea emisiunii “SuperBlog” de la RadioLynx. Va contactez cu invitatia de a participa la emisiune in direct, prin telefon, la emisiunea de marti, 3 noiembrie a.c., ce se desfasoara intre orele 14:00 – 15:00, emisiune in care vom prezenta si castigatorii primelor probe SuperBlog 2009.

  Interventia in direct ar avea loc in intervalul 14:20 – 14:40 si va dura aproximativ 5 minute. As avea nevoie de raspunsul dumneavoastra cat mai curand posibil, va rog, iar daca sunteti de acord, va rog sa-mi transmiteti un numar de telefon la care puteti fi contactat. Ulterior, va pot pune la dispozitie si inregistrarea emisiunii.

  Va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Leave a Reply