Laptop sau televizor?

8 Responses to Laptop sau televizor?

 1. cristina December 18, 2009 at 1:35 pm #

  Se pare ca exista intradevar o competie foarte serioasa pe piata producatorilor importanti de televizoare si laptop-uri, deoarece fiecare dintre producatori face tot posibilul sa produca dispozitive noi si imbunatatite, menite sa atraga atentia noastra,a clientilor.

  Pasii pe care tehnologia ASUS a demonstrat ca stie sa ii combine in zona mare de vizualizare prin design-ul plin de noutate (cu functiile sale foarte utile si interesante) si cea de portabilitate a Universului Internetului nostru cel de toate zilele,- cu siguranta ii va asigura laptopul-ului succesul spre “un trend implacabil”…
  …probabil si tie…
  Bafta!

 2. FELICIA December 15, 2009 at 5:24 pm #

  Da, televiziunea va rezista daca isi va face programul dupa noi, nu invers. Insa confortul pe care ni-l ofera fotoliul din fata tv-ului nu-l poate inlocui un laptop.

  • Kamberley May 16, 2011 at 10:25 pm #

   That’s not just logic. That’s ralely sensible.

 3. ramona December 15, 2009 at 1:12 pm #

  Era bine ca televizorul sa ramana televizor, o sa devenim putin cam dependenti si de asta daca o sa-l putem lua dupa noi peste tot

 4. Iulia December 15, 2009 at 11:24 am #

  Frumoasa documentarea si articolul dar nu sunt deacord cu tine. Laptopul NU va inlocui televizorul! Tu crezi ca dau eu plasma pt ecranul ala micut de la laptop… NO way!

 5. Zaza December 15, 2009 at 9:17 am #

  Interesant articol, ca de obicei. Îmi place faptul că mereu te documentezi cu privire la ceea ce scrii.
  Şi eu vreau să-mi fac programul după mine…nu după televizor.. :|

 6. Tony December 15, 2009 at 12:09 am #

  De fapt, sunt convins ca dacii au inventat televizorul, dar romanii le-au distrus tehnologia in timpul razboaielor :) )…in alta ordine de idei, e adevarat ca un televizor are multe lipsuri in comparatie cu un laptop (incepand cu calitatea sunetului, de multe ori chiar si a imaginii si continuand cu alte functii mai mult sau mai putin importante), insa e la fel de adevarat ca si televizorul e un clasic.
  Cred cu tarie ca un laptop va fi mult mai comod, usor si performant utilizat pe post de televizor, insa vor mai exista si oameni (cel putin in viitorul apropiat, la care se refera tema probei) care vor prefera sa ramane la “vechile tehnologii” (aka tv).

 7. Anemonaa December 14, 2009 at 11:49 am #

  Amenintarea laptopului. Televizorul contraataca.- mai lipseste replica: Stai! Nu trage! Sunt eu Semaca…