“Investitii bursiere: Gasca de escroci de la Capital Partners Cehia”

4 Responses to “Investitii bursiere: Gasca de escroci de la Capital Partners Cehia”

 1. Anonim October 20, 2009 at 11:45 am #

  In legatura cu investitiile pe partea de it este o chestie buna deoarece partea it calculatoare programe jocuri tot timpu vor fi folosite imaginativa numai cei cu banii de prin afara care stau taota ziua si se joaca sau fac alceva cand apare ceva noi sar cu banii si il cumpara in firma ai nevoie de cel putin un pc daca acela sa stricat si nu merge reparat cumperi altu in ziua de azi totul se invarte in jurul banilor si al tehnologiei …

 2. micutzu August 4, 2009 at 2:44 pm #

  Si eu am fost abordat de acesta firma (si inca ceva similar din Ungaria) cu Visa, ceva companie de medicamente si in final Google.

  De invidiat la ei e doar organziarea ffff buna insa stilul lor de “spam” ma cam enerva. Oricum trebuie sa fii nebun sa bagi bani in ceva firma cel putin obscura.

  Eu unul sunt de parare ca fiecare trebuie sa isi investeasca banii cum stie mai bine. De exemplu – lucrezi in IT, investeste in IT pentru ca te pricepi la IT si poti controla procesul.

  Cat despre bursa – pe mine ma depaseste, si nu cred ca as investii decat daca as avea fff multi bani si fff putine idei si nu in ultimul rand un broker de incredere.

 3. alin_p July 31, 2009 at 10:36 am #

  M-au sunat si pe mine … acelasi mod de operare… voiau sa intru pe o companie de semiconductori :)

 4. cezar jipa July 30, 2009 at 10:07 pm #

  Excelenta prezentare a povestii.
  Vanzarile nu sunt pentru oricine :) , nici macar “Bud Fox” n-a rezistat prea mult.
  Iarasi adevarat, pe Bursa merita sa plasezi banii pe care-ti permiti a-i pierde, lucru pe care-l stiu personal deja :)
  Acuma, referitor la aia 60 la suta pe care nu i-ati facut…nici nu i-ati pierdut,deci e ok. In vremurile astea e perfect sa nu faci, decat sa pierzi bani.
  In alta ordine de idei, cand ai la titluri de stat 5-6 la suta peste inflatie, trebuie sa ai motivatii puernice sa intri pe Bursa/Casino. De alde futures nu mai zic.
  Numai bine.