Review de carte “Free – The Future Of A Radical Price” – Partea 1. Mai devreme sau prea tarziu, fiecare companie va trebui sa isi dea seama cum sa foloseasca fenomenul Free sau va ajunge sa concureze impotriva lui.

4 Responses to Review de carte “Free – The Future Of A Radical Price” – Partea 1. Mai devreme sau prea tarziu, fiecare companie va trebui sa isi dea seama cum sa foloseasca fenomenul Free sau va ajunge sa concureze impotriva lui.

 1. defythewind August 5, 2009 at 7:11 pm #

  Am zis ca ninge, da??
  http://www.bbc.co.uk/weather/sports/snowsports/snownews.shtml#chile

  Pe aici doar a plouat…ma declar multumita, citesc in continuare bloguri de viata buna. :)

 2. defythewind August 4, 2009 at 11:48 pm #

  Blog de viata buna, imi place cum suna. Traim bine? Ramane de vazut. De adhd nu indraznesc sa comentez, bine ca nu exista vreun test pentru asta, cu siguranta m-ar ingrijora rezultatele. Dar inca nu e atat de grav incat sa clickuiesc in disperare pe siteurile ziarelor. Prefer bloguri mai serioase.

  In ce priveste wordpress, mi-ar fi placut sa am mai mult control asupra propriului blog, in plus, mai am si obiceiul sa imi bag nasu prin coduri sursa. (I’m a geek, I know!) Cu toate acestea, simt ca nu merita sa arunci banii pe upgrades, mai ales ca ei descurajeaza publicitatea, deci nu prea ai cum sa iti scoti investitia. Ar mai fi conturile VIP, dar numarul lor e limitat. Evident, e de preferat alternativa wordpress.org (care e,iarasi, free)+hosting care pe unde poate. Eu nu prea inteleg cum fac oamenii astia bani (doar advertising??), dar le merge.

 3. MoneyWatch August 4, 2009 at 12:59 pm #

  Prefer sa ii zic blog de viata buna. Cum pare a fi si al tau :)

  Modelul cu elemente basic fiind free si cele avansate avand un pret este ok. Dilema wordpress a trebuit sa vizeze cati bani cer, nu daca cer sau nu pentru customizare avansata de blog. Ziarele noastre incep sa se prinda ca sunt indeajuns de proaste incat sa nu mai ceara si bani, ci doar putina atentie din partea noastra – masurata prin accesarea site-ului si eventual niste comentarii lasate. Atentia pare a fi noua moneda a lumii care oscileaza intre multitasking si adhd :)

 4. defythewind August 4, 2009 at 12:27 pm #

  Da, da…cunoastem: “E gratis? Oooh, vrei mai mult? Platesti!” Uneori e frustrant, spre exemplu, wordpress.com nu ma lasa sa modific un amarat de css. Alteori e binevenit. Apreciez ziarele romanesti care se finanteaza din reclame. Ar fi culmea, cu atatea articole de proasta calitate, sa mai si dau bani pe ele. O_O

  Uite asa ajung eu sa citesc bloguri despre management, marketing, economie..etc. Maine ninge.